Spring naar inhoud

aanbevelingen

Rinske voldoet aan alle eisen die je aan een ontwikkelaar zou stellen. Vakkundig, betrouwbaar en heel zelfstandig. Met Rinske krijg je echter nog iets extra’s. Een unieke dosis authenticiteit. Hierdoor bouwt ze sterk aan relaties. Met collega’s, klanten en leveranciers. Hierdoor weet je altijd echt wat je aan haar hebt en hoe het gaat.
Sander Groeneveld, portfoliomanager ThiemeMeulenhoff

... daardoor was ik er wel binnen 3 dagen achter dat we de juiste hadden voor deze klus. Wat ben jij een kei. Een echte aanpakker en doorpakker. Ik zou je graag nog eens benaderen als ik weer een klus heb.
Linda de Leeuw, Manager Product Development, Malmberg

Als projectleider staat Rinske voor mij als auteur altijd paraat: een goede planning, prima bereikbaarheid, adequate antwoorden op vragen, uitstekende instructies. Rinske er gewoon altijd. Zij zorgt dat ik fijn door kan werken. Daarbij een flinke dosis humor, kortom: het is super om samen met Rinske aan een project te werken.
Annette Lether, auteur New Interface

I have enjoyed working with you, clear, polite and friendly as a person as well as your instructions. I hope our paths will cross in the future.
Saul Gallagher - native check All Right! Malmberg